AFA de l'Escola Misericòrdia

Pàgina d'inici » General » Oferta d’activitats Extraescolars curs 2018-19

Oferta d’activitats Extraescolars curs 2018-19

Introdueix la teva adreça electrònica per a seguir aquest bloc i rebre notificacions dels nous articles per e-mail.

Equipament AMPA

Altres articles en venda

Mares/Pares Delegats

Mares/Pares Delegats

Families,

ja tenim preparada la oferta d’activitats extraescolars per al proper curs.

La hem ampliat amb noves activitats a partir de les propostes que ens vau fer arribar, esperem que us agradin.

En l’enllaç següent hi teniu el document PDF amb la oferta d’activitats i el formulari d’inscripció:

Oferta Activitats Extraescolars i Formulari inscripció – curs 2018-19

I us hem preparat un altre document PDF amb un breu resum de cada activitat:

Resum Activitats Extraescolars – curs 2018-19 

Calendari:

Activitats Extraescolars 2018-19

Resum de les activitats:

 • ANGLÈS

L’objectiu és reforçar el coneixement de la llengua anglesa mitjançant mètodes adequats a l’edat dels alumnes. Fent de l’aprenentatge una estona lúdica i atractiva per als nens/nenes.

 • BÀSQUET

L’objectiu és gaudir del joc col·lectiu i aprendre el reglament del bàsquet d’una forma amena.

 • DIBUIX I  PINTURA

Aprendre les tècniques de dibuix d’una forma adequada a l’edat dels alumnes, de forma divertida i amena. Extreure la part artística de cada alumne, seguint les indicacions de la mestra. Utilitzar diferents tipus d’elements de dibuix i pintura.

 • FILS DE  COLORS

Desenvolupar la psicomotricitat fina mitjançant fils i llanes. Iniciar i finalitzar un treball, mitjançant la concentració i la paciència. Es treballarà per projectes: Mandales teixits, telers, llana-teràpia,…

 • FUTBOL

L’objectiu és gaudir del joc col·lectiu i aprendre el reglament del futbol d’una forma amena.

 • GUITARRA

Mitjançant tècniques i activitats els nens i nenes aprendran a tocar la guitarra, desenvolupant la capacitat d’expressió, sensibilitat, memòria i comunicació. La música permet fomentar l’àrea més creativa.

 • HIP-HOP

L’objectiu és gaudir de la música expressant-se amb el cos. Conèixer els diferents ritmes de la música i diferents balls, realitzant coreografies.

 • INICIACIÓ  FOTOGRAFIA

L’objectiu d’aquest curs és que la fotografia els hi desperti la visió artística, que aprenguin a fixar-se en l’entorn, els detalls, els diferents punts de vista… Que coneguin els conceptes bàsics de la fotografia i desenvolupin una actitud curiosa.

 • JUDO

Aquest projecte està destinat als nens i nenes, en edat escolar, que volen aprendre i practicar un esport psicomotriu aeròbic holístic. És un sistema d’educació que ensenya el principi de la resistència i a obtenir avantatge de la pèrdua de l’equilibri de l’oponent. Les fites del judo són el desenvolupament físic, psíquic i social.

 • ORDINOGRAFIA (anys enrere era mecanografia)

L’objectiu inicial és la correcta memorització del teclat, és a dir, saber escriure amb tots els dits sense necessitat de baixar la vista per mirar les tecles, amb un mètode d’aprenentatge adequat a l’edat dels alumnes per tal que sigui lúdic i divertit. Un cop memoritzat el teclat, l’objectiu següent és adquirir velocitat. Cada dia es fa més evident que sigui l’àmbit que sigui, s’ha de saber teclejar correctament. Tant en els estudis com en el treball, a l’hora d’escriure un mail, per comunicar-nos en un programa de xat, per passar els nostres apunts, per fer treballs, per redactar una carta en un tractament de textos, etc.

 • PATINATGE

El patinatge artístic sobre rodes té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment dels peus. Es tracta d’aconseguir la combinació perfecta. Per aquest motiu en patinatge trobem tanta diversitat de moviments, salts, piruetes, figures, etc. Els alumnes aprendran primer a familiaritzar-se amb els patins per anar dominant el desplaçament, equilibri, fixació i posició corporal.

 • PERCUSSIÓ

Es presenta com una proposta didàctica i lúdica, per apropar les nenes i els nens al món de la música, veient i tocant instruments brasilers. Els alumnes coneixeran tots els instruments relacionats amb els grups de batucades brasileres: zurdos, agogo, timbes, caixes, tamborins, ganzes, repic, xiulets. Els alumnes també aprendran la història dels instruments que els presentem per que entenguin la cultura de la música popular que és fa al carrer.

 • ROBOTICA

A través de la construcció i programació de robots, els alumnes adquireixen diversos coneixements, habilitats i actituds que podran aplicar i desenvolupar al llarg de la seva vida. Les activitats que realitzen són lúdiques i motivadores que desenvolupen de forma gradual l’aprenentatge dels alumnes i fomenten les seves competències comunicatives, metodològiques i personals.

 • RUIDO TRABAJANDO

Por medio de las nuevas tecnologías, trabajaremos en un laboratorio de audio jugando a crear nuestras propias “obres de sonido”. Se desarrollará desde el enfoque práctico, donde la simpleza de las instrucciones fomente la aventura de investigar, y la perspectiva cooperativa y no competitiva como línea de trabajo, fomentando aprender a trabajar de forma empática en equipo.

 • TAEKWONDO

La formació en les arts marcials és una escola de vida, una manera d’afrontar els reptes diaris. Es tracta de tècnica i també de transmetre aquest missatge; preparar el nen/a per als valors del respecte, la tolerància, la humilitat i la disciplina. Durant aquesta activitat, el treball de la concentració és fonamental. Amb actituds de respecte cap els companys, el grup i en general les persones.

 • TEATRE

El teatre és una eina educativa gràcies a la gran amplitud d’aspectes que es treballen. Es tracta d’una disciplina artística que té per objectiu estimular el joc col·lectiu i la creativitat personal. El joc teatral té les seves regles marcades i a partir d’elles la creativitat teatral pot prendre forma.

 • VEIE

L’objectiu és ensenyar als nens i nenes les competències emocionals necessàries per fer front a les diferents situacions que es troben al llarg de la vida. Promoure les seves fortaleses, incrementar els seus recursos personals per fer front de manera efectiva als reptes que es trobaran al llarg del seu desenvolupament com a persones i per altra banda liderar la seva pròpia vida assolint els seus objectius i somnis.

 • VOLEI

L’objectiu és gaudir del joc col·lectiu i aprendre el reglament del Volei d’una forma amena.

 

Servei de menjador

Activitats Extraescolars

Festes i activitats