AFA de l'Escola Misericòrdia

Pàgina d'inici » L’AFA » Comissions amb l’escola » Comissió escola verda

Comissió escola verda

Equipament AMPA

Altres articles en venda

Mares/Pares Delegats

Mares/Pares Delegats

L’Escola ha rebut el distintiu d’Escola Verda de la Generalitat de Catalunya.

Com a Escola adherida al Programa d’Escoles Verdes, el centre porta a terme tot un seguit d’accions envers la protecció del nostre entorn i la sensibilització ambiental dels alumnes. El Programa inclou, entre d’altres actuacions, els delegats verds, l’hort escolar, la caseta meteorològica, la campanya de recollida selectiva i control d’embolcalls, les visites i sortides ambientals, l’intercanvi de llibres per Sant Jordi, el Pla d’estalvi energètic, la socialització de llibres i la mascota d’Escola Verda.

El Comitè Ambiental està format per representants dels mestres i l’equip directiu, el tècnic de medi ambient de l’Ajuntament i representants de l’AMPA. A les reunions del Comitè Ambiental, s’explica l’estat i evolució de les diferents actuacions realitzades i des de l’AMPA es fan propostes de millora i suggeriments al respecte.

L’AMPA s’encarrega del muntatge de la Festa del mediambient que es celebra cada any i també col·labora amb l’Escola en els aspectes que ens sol·liciten, com per exemple, la disposició d’un voluntari pel manteniment de l’hort escolar.

Veure els membres

 

Menú del menjador

SERVEI DE GUARDERIA

Activitats Extraescolars

Festes i activitats

A %d bloguers els agrada això: