AFA de l'Escola Misericòrdia

Pàgina d'inici » General » Iniciem un nou curs

Iniciem un nou curs

Introdueix la teva adreça electrònica per a seguir aquest bloc i rebre notificacions dels nous articles per e-mail.

Equipament AMPA

Altres articles en venda

Mares/Pares Delegats

Mares/Pares Delegats

Benvingudes, famílies, al curs 2023-2024

Estimades famílies de la comunitat educativa de l’Escola Misericòrdia,

Us donem la benvinguda a tots vosaltres al nou curs escolar 2023-2024 de l’Escola Misericòrdia de Canet de Mar. Després d’un estiu ple de moments especials, estem emocionats de retrobar-nos i continuar treballant junts en aquesta etapa de creixement i aprenentatge.

Durant aquest nou curs, mantindre tot el nostre esforç i dedicació per acompanyar els nostres fils i la comunitat educativa en ple una educació de qualitat. Des de l’AFA de l’Escola Misericòrdia treballarem de la mà de les famílies i del centre per crear un ambient acollidor i enriquidor, propiciant la participació i la col·laboració de tots els membres de la comunitat.

Estem convençuts que, amb l’esforç i l’entusiasme de tots, aconseguirem fer d’aquest curs una experiència memorable i enriquidora per a tots els nostres alumnes.

Us animem a estar en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta, suggeriment o proposta que vulgueu compartir. La vostra opinió és molt important per a nosaltres.
Moltes gràcies per formar part de la gran família de l’Escola Misericòrdia.

Així mateix, a l’AFA de l’Escola Misericòrdia, creiem fermament que la participació activa de les famílies és fonamental per a l’èxit de la nostra comunitat educativa. Us convidem cordialment a unir-vos a nosaltres i formar part de l’equip de treball.

Les vostres idees, habilitats i energies són valuosíssimes per enriquir l’experiència educativa dels nostres fills i filles. Integrar-se a l’AFA no només és una oportunitat per contribuir positivament a la vida escolar, sinó també una manera d’establir connexions significatives amb altres famílies i membres de la comunitat.

Junts podem assolir grans coses i fer que l’Escola Misericòrdia sigui encara millor. Animeu-vos a compartir el vostre temps i talent amb nosaltres, i junts construirem un futur brillant per als nostres fills.


Deixa un comentari

Servei de menjador

Activitats Extraescolars

Festes i activitats